opc_loader

Gastenboek

Klerkx Heidi Dilsen-Stokkfm 05-02-2019 11:47

Wat een top service....ik heb al een paar keer versiering besteld bij jullie. Nu versiering besteld voor de 2de verjaardag van mijn dochtertje. Bestelling geplaatst kreeg ik een mail dat de kaars die ik had besteld niet in voorraad was...maar in plaats kreeg ik andere kaarsjes EN mijn geld van het kaarsje kreeg ik terug betaald!.Dat kom je nergens tegen....Echt super!! Das pas service...Dankjewel!!

Sarah Poelmans Aalst 16-12-2018 16:51
Net onze negende bestelling geplaatst voor ons negende kinderfeestje in thema. Ik vind deze website top omdat ik hier alles vind wat ik nodig heb om alles tot in de puntjes te verzorgen in het juiste thema. We hebben al Kabouter Plop, Bumba, Paw Patrol, Blaze en Lego gehad. Nu voor de eerste keer Brandweerman Sam. Ik kijk er al naar uit om ook de decoratie voor een eerste communie hier te bestellen!
Shana Elen 23-01-2017 19:38
Op en top service. Desondanks de post beloofde op tijd te leveren liet dit te wensen over maar dat dit het feestje zou bederven liet Hilde niet toe. Ze kwam met een nieuw pakketje helemaal naar Limburg gereden zodat onze dochter haar feestje door kon gaan gelijk gepland. Top! Hebben door haar en haar spulletjes een super Maya feestje gehad!
Adelina Oudenaarde 24-10-2016 21:13
Onze dochter schitterende als geen één op haar 12de verjaardag. Speciaal effect door neon-artikelen onder blacklight!.
bedankt Zazzou\'ke.
Lien Erpe-Mere 20-10-2015 15:21
Perfecte aankleding van de zaal voor onze babyborrel. Kleuren perfect afgestemd op ons geboortekaartje. Heel veel complimentjes gehad op de zaal! Doe zo verder!!
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12VolgendeToon alles